2011. december 30., péntek

Szilveszteri dekoráció

Szilveszter egy különleges nap az évben, ilyenkor még a legapróbbak is igyekeznek fent maradni, hogy ébren lépjenek át a következő évbe, láthassák az éjféli tűzijátékot, élvezhessék a trombiták hangját, a kölyök pezsgőt és a finom falatokat, a díszeket. A felnőttek pedig buliznak, kiengedik az év végén a gőzt, partit rendeznek, vagy elmennek bulizni valahova. Sokan a barátaikkal búcsúztatják az óévet, vannak, akik kettesben töltik az estét, és romantikázva lépnek át az újévbe, mások a családjukkal töltik az estét és a gyerekekkel társasoznak, és a család együtt koccint éjfélkor.
Ha te is otthon töltöd a szilveszter a családoddal vagy te rendezel egy partit, bulit otthon, akkor ne késlekedj, még van időd, hogy beszerezd a legcukibb, legelegánsabb szilveszteri dekorációkat, hogy megfelelő hangulatban búcsúzzatok az óévtől és lépjetek át az újévbe. 

Hópelyhek



Cseréld le a karácsonyi fehér hópelyheket fenyőágból készültekre. Teheted az ablakba, a tükör elé, vagy egyszerűen bárhova fellógathatod. A különleges ötlet biztos nem marad dicsérő szavak nélkül.

Konfetti, anyósnyelv, trombita, szerpentin

Ilyenkor a szomszéd sem szólhat egy sem, bizony beszerezhetsz pár trombitát, és ne aggódj a másnapi takarítás miatt, konfettizz bátran, tegyél szerpentineket a házba. Az anyósnyelvként emlegetett pici trombita sem maradhat ki a készletből. Még házi tűzijátékot is beszerezhetsz, így az udvarról is lőhettek fel pár apró rakétát, viszont a petárdát felejtsd el. Kiment már a divatból a pukkanó hang, csak arra jó, hogy az állatokat megijeszd, és az autóriasztókat beindítsd.


Gyertyát ide

Ilyenkor is jó, ha fényárban úszik a lakás, de nem csak a lámpafényre kell gondolni. Elő a gyertyákkal. Az összes gyertyatartóba helyezz apró mécseseket, amelyek akár 4 órán keresztül is égni fognak, a pislákoló fények hamisítatlan hangulatot varázsolnak az esti partihoz. Stílusosan, az alakalomhoz illően szerezz be pár extra pezsgős poharat, egy-két magyal ágat, vagy borostyánt. Ezeket helyezd a lefordított pohár belsejébe, és a talpára teheted a mécsest.


Órák minden mennyiségben

Neked is van otthon kis órád, nagy órád, ébresztő órád, kis vekkered? Tedd most őket a nappaliban egy kupacba, szórd meg őket pici konfettivel, helyezz köré szerpentint, akár pár fenyőágat, díszeket, gyertyákat és tökéletes szilveszteri dekorációd már kész is. Mi lehetne jobb, mint mikor több óra egyszerre jelzi, hogy itt az éjfél, kezdődhet valami új, valami más!



Pezsgő

Természetesen az este elengedhetetlen kelléke a pezsgő, amihez elengedhetetlen a pezsgős pohár. Ha nagyobb partit rendezel és attól félsz, hogy eltörik a szép, becsben tartott készlet, akkor szerezz be műanyag pezsgőspoharakat, hiszen drága pezsgőt inni papírpohárból, vagy büfés műanyagpohárból a legkiábrándítóbb.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...