2012. január 3., kedd

Alakbarát Újévi Fogadalom


Már-már hagyománnyá vált, hogy mindenki megfogad valamit december 31-én, Szilveszter éjszakáján, amit aztán a következő évtől be is tart. Azonban sokszor az ember elrugaszkodik a valóságtól és ilyenkor nagy hévvel olyan dolgokat ígérünk meg, amit be sem tudunk tartani, ezért jobb esetben is maximum 1 hónapig tart a lelkesedés.

Ilyen fogadalmak, a nem eszem több csokoládét, édességet. Ki tudja ezt betartani? Lefogyok. Jó, ez jó cél, na de mennyit? A lefogyok 10 kilót január végére. Túl nagy falat. Holnaptól minden nap futok. Igaz, hogy sosem futottál, de úgy gondolod, hogy ezután minden nap fogsz tudni futni, jó is lenne, ha ezt tudná tartani az ember.

Ne irreális fogadalmakat tegyél, sokkal nagyszerűbb, ha apróbb dolgokat fogadsz meg, de azt be is tartod. Azt is megteheted, hogy határidőket szabsz, hiszen a másik véglet, mikor annyi mindent fogadunk meg, hogy észben tartani is képtelenség, nem hogy kivitelezni.
Nézzünk pár könnyen betartható alakbarát fogadalmat, amivel az elkövetkezendő évben sok-sok plusz kilótól szabadulhatsz meg, egészségesebbé és fitté válhatsz.

Az újévi fogadalom cikk folytatása itt található 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...