2011. augusztus 25., csütörtök

Savasító ételek




Táplálék
kategóriák
Kevésbé
savasít
Savasít Erõsen
savasít
ÉDESÍTÕK kezelt
méz, melasz
(fehér)
cukor, barna cukor
NutraSweet,
Equal, aszaprtám, Sweet 'N Low
GYÜMÕLCSÖK szilva,
kezelt gyümölcslevek
meggy,
rebarbara
szeder,
áfonya, aszalt szilva
HÜVELYESEK,
ZÖLDSÉGEK
fõtt
spenót, (vörös) Kidney bab,
zöldbab
burgonya
(héj nélkül), pinto bab,
száraz fehér bab, limabab
csokoládé

(kakaóbab)
MAGVAK tökmag,
napraforgó mag
hikori
dió,
kesudió
mogyoró,
dió
OLAJOK kukoricaolaj


GABONAFÉLÉK búzacsíra,
tönköly, barnarizs
fehér
rizs, kukorica, hajdina, zab, rozs
búza,
fehér liszt, sütemények,
tészták
HÚSOK szarvas,
hidegvizi halak
pulyka,
csirke, bárány
marha,
sertés, rákfélék
TOJÁS,
TEJTERMÉKEK
tojás,
vaj, joghurt, vajkrém, túró
kezeletlen
tej
sajt,
homogénezett tej, jégkrém
ITALOK tea kávé sör,
röviditalok






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...