2011. november 8., kedd

Használd ki – akupunktúrával a fájdalom ellen


Legyen szó fejfájásról, izomfájdalomról, depresszióról, vagy függőségről, ahelyett, hogy orvostól orvosig rohangálnál, mindenféle gyógyszert szednél, vagy éppen bele törődnél, hogy ez lesz most már életed végéig, próbáld ki inkább az akupunktúrát

Lumbágó ellen a tűkkel
A krónikus derékfájás, az isiász, a nyaki fájdalmak mind megszüntethetőek az akupunktúrával. A derékban kialakult ízületi fájdalom derékfájdalommal, lábzsibbadással, lumbágóval végződik, ez az ott kialakult blokk eredménye, amit pár alkalmas kezeléssel meg lehet szüntetni, így a porckorong sérvhez hasonló fájdalomnak búcsút inthetünk.

Felejtsd el a migrént
A migrén és az egyéb krónikus fejfájások sokszor távolabbi pontokkal vannak összeköttetésben, így egy kezelés alkalmával nem feltétlenül a fejünkben található energiapontokat fogják használni az akupunktúrás kezelés alatt, hanem például a kezeknél találhatóakat vagy éppen a vese pontokat. A migrén kezelése során elérhetjük, hogy a fejfájás gyakorisága és erőssége sokat csökkenjen.

Menstruációs görcsök ellen
Az erős fájdalommal, görcsökkel, vagy permenstruációs tünetekkel szembe néző hölgyek örömére, az akupunktúrás kezeléssel enyhíthetőek a tünetek pár hét alatt, és akár a ciklust is segít beállítani, ha előtte rendszertelen volt.


Fogyni is segít
Nemcsak, hogy a függőséget segít leküzdeni, tehát tökéletesen alkalmazható, ha evéskényszer, vagy édességéhség áll fenn, de mindemellett csökkenti az étvágyat és gyorsítja az anyagcserét.

Gyógyítható vele a teniszkönyök, enyhíthető az újzsibbadás, de az idegzsábával küszködőknek is ajánlott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...